Maisemakuva

Ura Siptissä

Ura Siptissä - tule tekemään perustaa paremmalle

sipticonsulting on rakentamisen sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun monialainen ja arvostettu insinööritoimistojen keskittymä. Etsimme joukkoomme osaajia, joilla on halua, asennetta ja taitoa edustaa korkealaatuista rakentamisen tasoa. Meillä Siptissä pääset näyttämään ammattitaitosi ja kehittämään omaa osaamistasi rakenne-, geotekniikka-, kallio-, infra- tai ympäristösuunnittelussa. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi konkari, jolta löytyy tietotaitoa uudis- ja korjausrakentamisen eri aloilta.

Sipti-yhtiöillä on vankka ja vakiintunut asema rakennusalalla. Olemme kasvava yritysryhmittymä, jonka omistavat sen omat työntekijät - siksi työyhteisö on meidännäköisemme.

Korkeatasoinen osaaminen on tärkeä osa strategiaamme ja tarjoamme työntekijöille erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Työhyvinvointia tuemme monipuolisilla henkilöstöeduilla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osakkuuteen yhtiöissämme. Sipti-ryhmän yhtiöt sijaitsevat Keravalla, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa ja Kuopiossa. Voit kuitenkin tehdä töitä osaksi myös etänä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Lue myös tarinoita meistä siptiläisistä.
Tule meille töihin - perusta paremmalle!